Despre noi

producator mobilier gradina

Mobilier Gradina Rustic .ro este un producator mobilier gradina și decorațiuni din lemn rotund. Sub brandul MobEstet, suntem un nume cunoscut și apreciat datorită calității produselor și prețurilor mici practicate.

Producator mobilier gradina și decorațiuni.

Respectând tradiția prelucrării lemnului, ne dedicăm experiența și pasiunea pentru frumos în folosul clienților și a cerințelor acestora.

Prin designul și calitatea pieselor de mobilier rustic și decorațiuni de grădină, locul unde vor fi amplasate devine unul deosebit.

Acest tip de mobilier te ajută să te relaxezi și să te bucuri de timpul petrecut împreună cu familia și prietenii.

Produsele de mobilier de grădină sunt un element important de design pentru orice casă sau curte.

În toate produsele noastre folosim lemn de cea mai buna calitate, ales special pentru fiecare piesă în parte.

Unicitatea și frumusețea lemnului va aduce cu siguranță un plus de farmec și apreciere pentru gradină sau casă.

Garantăm calitatea.

Folosim lemn masiv tratat împotriva dăunătorilor și umezelii, precum și accesorii de cea mai buna calitate. Ceea ce dă naștere unui mobilier de gradina rezistent în timp, cu un caracter și un aspect aparte.

Produsele de mobilier rustic și decorațiuni de grădină realizate de noi au o durabilitate extinsă, chiar și în codiții de exterior. După prelucrare, lemnul este finisat cu produse profesionale, care protejează suplimentar și ii cresc rezistența naturală.

Lemnul este un material ecologic, nobil și călduros, care poate fi utilizat cu succes pentru a personaliza orice exterior sau interior al unei case.

Pentru comenzi și informații despre produsele noastre ne poți » contacta sau

Continuă cumpărăturile »